Lelaki di Melaka menang RM33 Juta – Jackpot Magnum 4d

Rate this post

Seorang Lelaki di Melaka menang lebih RM33 juta dalam jackpot Magnum 4D

KUALA LUMPUR: Seorang ahli perniagaan dari Melaka, yang memenangi Jackpot 2 beberapa tahun yang lalu, akhirnya berjaya mendapat Jackpot besar.

Dia memenangi hadiah hadiah Jackpot 1 lebih dari RM33.2 juta (tepatnya RM33.208.678) pada undian Magnum 4D Sabtu.

Lelaki di Melaka menang RM33 Juta - Jackpot Magnum 4d
Lelaki di Melaka menang RM33 Juta – Jackpot Magnum 4d

Lelaki itu memasangkan nombor plat keretanya dan nombor kegemaran peribadi untuk bermain Magnum 4D Jackpot, yang telah dia lakukan selama dua dekad.

Dia menukar salah satu nombor 4D dan membeli kombinasi itu dengan harga RM48 sahaja.

Pasangan nombor yang memenangi hadiah besar ialah 3895 (Hadiah ke-2) dan 7998 (Hadiah ke-3).

“Saya tidak bersuara. Saya tidak percaya, ”katanya kepada pegawai Magnum ketika tiba di ibu pejabat Magnum untuk menuntut hadiahnya baru-baru ini.

Lelaki itu mengatakan bahawa dia mengetahui kemenangannya melalui fitur “Scan A Ticket” aplikasi mudah alih Magnum, “cara mudah untuk memeriksa hasil anda hanya dengan satu ketukan”.

“Saya bermain Magnum 4D Jackpot setiap hari cabutan, terutamanya apabila jumlah Jackpot mulai meningkat lebih dari RM10 juta,” tambahnya.

Ketika ditanya bagaimana dia merancang untuk menggunakan hadiahnya, lelaki itu mengatakan bahawa dia memerlukan masa untuk memikirkan bagaimana dia akan menghabiskan kemenangannya.

“Saya memerlukan masa untuk mendaftar. Pertama, mungkin percutian besar kerana saya tidak pernah ke luar negara sepanjang hayat saya dan kemudian untuk membeli rumah baru. Saya pasti akan berkongsi dengan keluarga saya, ”kata lelaki itu yang berusia 40-an.

Seorang wakil dari Magnum berkata: “Tahniah kepada pemenang kami. Kami mendoakan yang terbaik untuknya di masa hadapan. Kami benar-benar gembira dapat menyaksikan pengalaman yang mengubah hidup apabila pelanggan kami menang dengan kami.

“Hadiah hadiah Magnum 4D Jackpot 1 melebihi RM30 juta sejak 29 Jun 2019, dan kami telah menunggu seseorang untuk menang besar dengan kami.

“Dalam tempoh enam bulan, wang hadiah Magnum Jackpot 1 telah melebihi RM 30 juta dua kali dan kami mencipta dua jutawan dan banyak pemenang separa.

“Kami di Magnum percaya bahawa permainan kami memberi peluang kepada pelanggan kami untuk ‘Hidup Hidup Jalan Anda’,” kata jurucakap itu.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati laman web www.magnum4d.my

BACA JUGA

CARTA RAMALAN MAGNUM – RAMALAN TERKINI

Leave a Reply